Allmänt New York

En lång jävla dag

4 oktober. Hej på er!  Denna dag har varit oerhört lång och I dont even know vart jag ska börja! Så för att göra en lång historia relativt kort: Vi drog till Grand central där vi fotade lite och jag köpte även glass! Det är en fantastiskt vacker tågstation som var ett litet mysigt turistmål. Vi gick vidare förbi brian park & någon liten marknad till ett japanskt bibliotek där jag skulle köpa en bok till en vän men vi blev kvar en aning längre än väntat. Biblioteket var väldigt gulligt och det var faktiskt en perfekt paketaffär.

Lunchen spenderade vi på Ellens stardust som är en restaurang där servitörerna sjunger medans du äter, vi mötte upp två vänner där som vi åt med medans vi bara njöt av musiken (iallafall så gjorde jag det haha). Vi gick vidare till ett glass-ställe som heter Pinkberry där vi åt en varsin frozen yoghurt. Jag btw bara älskar glass så ni vet! Men efter en trevlig matpaus med trevligt sällskap drog vi oss vidare ner till highline och här ifrån skulle jag inte klaga på dagen men nu kör vi.

När vi kom fram till highline blev det ett missförstånd mellan mig och Tom vilket slutade med att han lämnade kvar mig där helt själv… Så jag hade ingen aning om vad jag skulle göra så efter att jag nästan börjat gråta gick jag till ett Mcdonnald för att kunna få wifi och ringa någon och bara få prata ur mig haha. När jag hade lugnat mig lite letade jag mig vidare till Victorias secret och blev bemött av en jättetrevlig personal som visade mig allt möjligt och typ fick mig att vilja köpa hela butiken haha. Sedan hörde jag en kund prata med en personal om att deras mobil blivit stulen villket ledde till att jag såklart sheckade om min var i fickan… nej. Den var totalt borta och helt enkelt  stulen…

Efter massvis av krångel hittade jag iallafall två svenskar som hette Hannes och Olivia som gick med mig hem och det var nog ändå det som hjälpte mig att inte bryta ihop totalt! Som tur är så har jag mest tagit bilder med kameran men det är ju fortfarande jävligt bull att inte ha sin mobil… och dessutom har jag ALLT plugg där i till körkortet…  ha de gött herrå…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *