Allmänt

Frihetsgudinnan!

5 oktober. Tjoo dååå!  Imorse drog jag mig upp till fika klockan 9.30 för att möta de andra svenska praktikanterna. Vi åkte nämligen till hobooken tillsammans för att gå in på Carlos bakery! Ni vet bageriet som spelar in cake boss!!! Det var såå härligt och häftigt men fy fan va äckligt fika… haha det är altså jätte amerikanskt så allt är verkligen stort och för mycket. Jag köpte en cheescake men vet inte varför men råkade få två haha! Vi satte oss i en park i hooboken och fikade i solen och det var jättemysigt! Hooboken ligger altså i New jercy som är en stad bredvid New York.

Efter den trippen åkte vi vidare till Brokleyn där vi virrade oss till en fin park där vi kunde fota Brokleyn bridge ifrån.

kl tre var vi på nästa ställe vilket var sarching bull och det är en staty som är formad till en tjur objäsly. Där skulle vi möta Joline och Tom kl tre men båda var typ 40 minuter sena så vi satte oss i parken bredvid och väntade. När dom var på plats drog vi med färjan över till Staten Iland och åkte förbi frihetsgudinnan! Efter det shoppade jag och joline. See u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *