Allmänt New York

Brokleyn bridge

Hallå på er!

Idag har vi fortsatt på det vi började med igår, altså chokladskulpturer! Jag började dagen med det ”tråkiga” altså att plugga… sen fick jag jättegod fisk som Tom lagade! Sedan gjorde jag något som dels tog längre tid än väntat och var lite ovanligt spontant för att vara jag, jag färgade håret, haha. Det blev lite ljusare och et syns framför allt i ljuset utomhus men det blev ändå helt okej tror jag!

Efter hårfärgningen drog vi en snabbis till Brokleyn bridge (från Manhattans sida). dock hade vi typ ingen tid på oss och jag är jätterädd för broar så vi gick inte ut öven vattnet. Det skulle jag nog aldrig göra frivilligt. men vi gick på det iallafall!!! ♡  Eftet det åkte vi vidare till chokladfabriken där vi började på våra skulpturer och jag vet inte hur jag tänkte men jag började på en drake… det tar ju inte alls 100 timmar, jag hann typ göra nosen sen skulle vi hem haha!

Imon blir mer roliga saker så vi höres Bye Bye!  Bilder från Brokleyn bridge kommer sen när jag hittar ett ställe med tillräckligt bra wifi, same as dom bilderna från Madame Tussaud… haha sorry not sorry !

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *