Allmänt New York

Madame Tussaud

Hej på er! Det går sämre och sämre för mig med att ladda upp bilder här haha! Jag har fixat min adapter till kameran så jag får nu iallafall över bilder från kameran till Mobilen, men nu är problemet att jag inte får upp fler bilder på denna sida, den kanske är full? Så iallafall så kommer jag göra såhär: Från och med nu fortsätter jag skriva om varje dag som vanligt så lägger jag in bilderna i efterhand lite senare.

Såå! idag onsdag 2/11 började det roliga på dagen kl 13 då jag drog mig till Madame Tussaud som är ett museeum fylld med vaxdockor. Dom har gjort vaxdockor av allt från ET till Michael Jackson! Jag var där själv så det var lite svårt att få bra bilder (med mig & vax-figurerna) men jag fick hjälp av några andra gäster på museet. Det kostade lite men jag tycker ändå att det var värt det för det var en kul upplevelse och jg tycker det är intressant hur dom har byggt upp en hel människa i vax!

Efter detta drog vi förbi china town en snabbis för att handla innan vi åkte till Tribeca där vi startade med våra chokladskulpturer. Vi gjorde modeleringschoklad idag och fick även börja skissa på figurer samt testa lite, imorgon ska vi tillbaka och göra mer, så spännande! Det är även fyra till praktikanter här nu från en utbildning i Göteborg så dom var också med och ska göra saker av choklad.

Efter Tribeca gick jag, Tom & Joline till en Italiensk restaurang och åt en efterlängtad pasta rätt!!! som jag har saknat riktigt god pasta dessa senaste veckor! Men nu ska vi sova, hörs imon, kram!  två bilder från vax museet funka, ska lösa detta ”kaos” sen!!!!snapchat-8118180990575469091 snapchat-5928759337810182992

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *