Allmänt New York

Bästa Fika ♡

Idag tisdag den 1 November började jag med att faktiskt börja packa för hemresan trots att det är en hel vecka kvar. Jag la bara ner allt jag inte kommer använda mer i mitt bagage så packar jag i resten sen sista dagarna. Efter packningen var jag faktiskt tvungen att börja plugga lite igen då jag verkligen varit jättedålig på det! Jag gick och köpte både block & pennor och satte mig på Fika där jag pluggade lite medans jag åt en mandelcroissant. sedan gick jag in i Bageriet och pratade lite med han som jobbar med att packa allt till alla andra fika-caféer. Jag har inte gjort särskilt mycket idag Helt enkelt men jag har dock gjort en fin planering inför hela sista veckan så från och med imon blir det nog massor gjort!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *